Qui som

Solucions a mida de les necessitats

DONEM SUPORT ALS CENTRES ESPECIALS DE TREBALL

Qui som


mésfuncional és una empresa jove, que té com a objectiu donar suport als Centres Especials de Treball en els tràmits per a l’obtenció de les subvencions concedides per la Generalitat de Catalunya, així com en la presa de decisions en matèria de persones.

El nostre ferm compromís és contribuir a què els nostres clients tinguin un accés més àgil i eficient als recursos econòmics concedits per l’Administració catalana, per tal que puguin focalitzar completament la seva activitat en la tasca social que desenvolupen. Treballem per oferir-los alternatives que els permetin optimitzar els recursos econòmics i humans de què disposen i assolir-ne de nous, tot dimensionant correctament els seus equips.

El nostre objectiu és que els tràmits amb l’Administració no sols siguin una exigència per tal de garantir la subsistència dels nostres clients sinó que esdevinguin per a ells un factor d’ajuda en la presa de decisions, en el creixement i en el moment d’emprendre nous projectes de futur.

L’equip de +funcional està constituit per Òscar Sambola i Sílvia Lloveras, ambdós amb una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de la gestió de les organitzacions i els recursos humans. Compromesos, fortament implicats en el projecte +funcional i amb una gran orientació al client i als resultats.

Òscar Sambola


Llicenciat en Psicologia, especialitat del Treball i les Organitzacions per la Universitat de Barcelona. Postgrau de Direcció de Recursos Humans, Programa de Relacions Laborals Estratègiques i Talent Management Certificate Program.

Compromesos amb la diversitat funcional de les persones

info@mesfuncional / 690 932 975

©2021 mesfuncional -- Avis legal -- Politica de privacitat -- Implementat per mabuweb

Ir al contenido