Empresa

Recolzament extern als CET

TRAMITACIÓ DE SUBVENCIONS I SERVEIS DE RECURSOS HUMANS

Empresa


La idea de crear mésfuncional com a empresa de serveis dirigida als Centres Especials de Treball (CET) neix en constatar que, per mancances de personal o d’altres factors, aquestes organitzacions poden necessitar suport extern per garantir una tramitació segura i eficient de les subvencions atorgades per la Generalitat de Catalunya.

+funcional té l’objectiu d’oferir una solució alternativa, amb un sistema sòlid i un equip professional, àgil i de confiança, que garanteixi la gestió segura d’aquests tràmits i eviti situacions de fragilitat dels vostres recursos econòmics, vitals per a la vostra subsistència i futur.

És per aquest motiu que l’equip de +funcional, amb una alta capacitat de treball, bona relació amb l’Administració i interès en aportar solucions al sector de la diversitat funcional i de la inclusió a la empresa ordinària, posem en marxa aquest sòlid projecte amb una clara vocació de servei als Centres Especials de Treball.

Des de +funcional donem suport en la tramitació de les subvencions del Salari Mínim Interprofessional (SMI) i dels Equips Multidisciplinaris de Suport (EMS, antiga USAP). Partim d’una anàlisi de la realitat de cada entitat, coneixent l’activitat que desenvolupa, la dinàmica de la gestió diària del CET, així com de les necessitats de recursos que els afecten.

En el nostre objectiu de servei, a la nostra web hi trobareu tota la informació actualitzada relacionada amb la legislació, convocatòries, resolucions i novetats sobre els tràmits de les subvencions i altres temes que puguin ser del vostre interès.

Podeu tenir la confiança que professionals abocats a fer-vos la tasca fàcil i segura, us donaran el màxim d’informació, garantiran el coneixement dels processos, vetllaran per les diferents convocatòries i terminis, i tot això per garantir que teniu l’accés directe a aquests recursos.

Us oferim una relació oberta i dinàmica, així com un acompanyament proper, en les necessitats específiques del vostre CET.

Tramitació
Subvencions SMI
Tramitació
Subvencions EMS
Serveis de
Recursos Humans
Servei d’accés a Documentació

Compromesos amb la diversitat funcional de les persones

info@mesfuncional / 690 932 975

©2021 mesfuncional -- Avis legal -- Politica de privacitat -- Implementat per mabuweb

Ir al contenido